alieg

Export Data For Heatmap Not Working

Recommended Posts

Hi,

On none of my heatmaps,

- the export data to clipboard feature is no working, the option on charts exists, but the clipboard is empty, attached a sample xml with this issue.

- The labes for x axis are not completelly rendered rendered.

 

Thanks in advance

data1.xml

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Welcome to FusionCharts Forum.

 

Apologies for the delayed response.

 

the export data to clipboard feature is no working, the option on  charts exists, but the clipboard is empty, attached a sample xml with  this issue.

Copy data to clipboard feature works for the XML provided without any modifications. Please Note: This feature is not supported for JavaScript charts.

 

- The labes for x axis are not completelly rendered rendered.

Due to large number of column/row defined and reduced chart dimension does not display the X axis data label. Please try increasing the chart dimension, to display the X-axis data label.

 

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the response but not very helpful, see attached image for more info.

 

post-37879-0-84260600-1362394001_thumb.png

 

The bug is reproducible in different browsers and different PCs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

As mentioned earlier, copy data to clipboard feature works for the XML provided without any modifications.

 

Please check with the attached sample code and do let us know if the issue has been resolved.

heatmap.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI,

 

And as i also mentioned is not working, you're testing on a trial version of the flash file, that in fact is working, but the commercial one is the one with the problem, then please fix this issue, see attached sample.

heatmap.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Can you please try upgrading to the latest version and check if the issue has been resolved?

 

If you are unable to download the latest Licensed version, please drop us mail at [email protected]fusioncharts.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I own the last version of powercharts xt (just download again to be sure), the date of the swf files are dated 2012-10-31, and the problem exits on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI,

Downloaded right now from:

post-37879-0-26457300-1363012074_thumb.png

 

 

inside i have a folder dated:

 

post-37879-0-32258700-1363012061_thumb.png

 

 

and in your intranet, were is supposed to be running the latest version, isn't working neither.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now