Sign in to follow this  
moshay

Duplicate Y-Axis Values

Recommended Posts

There seems to be a bug with line graphs when there is little variability in numbers and the max value is low. I end up getting Y-Axis values of 0,1,1,1,1 or 0,1,1,2,2 or 0,1,2,2,4 etc

 

 

I have set an upper bound on the Y-Axis depending on the max value for that time period, but that doesn't seem to help.

 

Any ideas on how to fix this bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

<chart palette='3' yAxisName='Users' showValues='0' adjustDiv='0' yAxisMinValue='0' yAxisMaxValue='2' rotateLabels='0' showDivLineValues='1' connectNullData='0' labelStep='2' showAlternateVGridColor='1' divLineAlpha='30' lineThickness='2' anchorRadius='3' showBorder='0' bgAlpha='0,0' decimals='0'>

<set label='07:15' value='0' />
<set label='07:20' value='0' />
<set label='07:25' value='0' />
<set label='07:30' value='1' />
<set label='07:35' value='1' />
<set label='07:40' value='1' />
.
.

<set label='17:35' value='0' />
<set label='17:40' value='0' />

<styles>
<definition>
<style name='CanvasAnim' type='animation' param='_xScale' start='0' duration='1' />
</definition>
<application>
<apply toObject='Canvas' styles='CanvasAnim' />
</application>
</styles>
</chart>

 

 

Thanks!

Please post code snippets.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Could you please try setting the value for the attribute "numDivLines" explicitly in the <chart> element?

 

Also, please try setting the value of the attribute "decimals" to '1' in the <chart> element.

 

Hope this helps. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

This resolved the issue. Does this need to be explicitly set all the time?

 

Thanks!

Hi,

 

Could you please try setting the value for the attribute "numDivLines" explicitly in the <chart> element?

 

Also, please try setting the value of the attribute "decimals" to '1' in the <chart> element.

 

Hope this helps. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

You are always welcome. :)

 

I am glad that your issue is resolved.

 

Yes, you would need to set these attributes explicitly to display the values perfectly on the chart.

 

Happy FusionCharting! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this